Erenköy Lisesi Okul Aile Birliği'nden Eylem
Yenierenköy’de okul otobüsünün devrilmesiyle yaşanan kazanın ardından Erenköy Lisesi Okul Aile Birliği eylem yaptı. Eylemde güvenli taşımacılık talep edildi. Öğrencilerin de katıldığı eyleme CTP Milletvekili Biray Hamzaoğulları, KTOEÖS yetkilileri ve bölge halkı destek verdi.
Bölgedeki vatandaşlar da destek verdi
Öğrencilerin de katıldığı veli eylemine CTP İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları, Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası yetkilileri ve bölgedeki vatandaşlar da destek verdi.
Eylemde Erenköy Lisesi öğrencisi Kübra Durmuş, Okul öğretmenlerinden Ayşe Nurçin, Erenköy Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Göksal Hacıhasanoğlu ve Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası Başkanı Selma Eylem ve KTOEÖS Genel Sekreteri Tahir Gökçebel konuşma yaptı.