Mahkemede olguları aktaran Polis Memuru Taybe Kötüce, 1 Kasım 2025 tarihinde saat 00.30 sıralarında Osmanpaşa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir marketin önünde zanlıların Lefkoşa’da sakin K.K.’yi ciddi şekilde darp ettiklerini belirtti. Polis, zanlıların K.K.’nin vücudunun muhtelif yerlerine vurduktan sonra yüzüne tekme attıklarını ve bu eylem sonucunda çene kemiğinin kırıldığını ifade etti.
Polis Memuru Kötüce, olay sonrası dört zanlının aynı gün tutuklandığını, alınması gereken ifadeler ve incelenecek kamera görüntüleri bulunduğunu dile getirerek zanlıların üç gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, soruşturmanın selameti açısından zanlıların üç gün tutuklu kalmasına emir verdi.




