Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “Başiskele Kavşağı Koridor Projesi” kapsamında Başislele ilçesi Yeşilyurt Mahallesi D-130 Karayolu üzerinden Millet Caddesi’ne bağlantıyı sağlayan Başiskele Kasap Durağı Altgeçidi geçici olarak trafik akışına kapatıldı.KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “Başiskele Kavşağı Koridor Projesi” kapsamında D-130 Karayolu üzerindeki çalışmaları yoğun tempoda devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Başislele ilçesi Yeşilyurt Mahallesi D-130 Karayolu üzerinden Millet Caddesi’ne bağlantıyı sağlayan Başiskele Kasap Durağı Altgeçidi geçici olarak trafik akışına kapatıldı.

6 Ağustos 2025 Çarşamba günü (bugün) trafiğe kapatılan Kasap Durağı Altgeçidi’ndeki çalışmaların 26 Aralık 2025 Cuma günü saat 20.30’a kadar sürmesi planlanıyor.

Ordu’da Bilgi Evleri yaz tatilini bilgi ve eğlenceyle taçlandırdı​​​​​​​  Ordu’da Bilgi Evleri yaz tatilini bilgi ve eğlenceyle taçlandırdı​​​​​​​ 

Çalışma süresince tüm sürücü ve yayaların trafik işaret ve işaretçilerine uyması, alternatif güzergahları kullanması isteniyor. Sürücüler için D-130 Karayolu ile Millet Caddesi bağlantısının sağlanması için Yuvacık Kavşağı ve Karşıyaka Kavşaklarının bağlantı yolları alternatif güzergahlar olarak belirlendi.