Federasyonun, Yakın Doğu Ailesi’nin katkılarıyla hayata geçirdiği seminer yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Yaklaşık 200 antrenörün katıldığı seminer, Osman Emiroğlu’nun koordinatörlüğünde yürütüldü. 10.000 çocuğa ulaşma hedefi doğrultusunda düzenlenen seminerde, antrenörlerin mesleki gelişimine katkı sağlayacak konular ele alındı.

Near East Bank’ta üst düzey atama
Near East Bank’ta üst düzey atama
İçeriği Görüntüle

Seminer boyunca, daha etkili çalışma yöntemleri, gelişim fırsatları ve hedeflere ulaşmak için izlenebilecek yollar üzerinde duruldu. Antrenörler, hem teorik hem de uygulamalı bilgilerle bilgi dağarcıklarını genişletme fırsatı buldu.

Federasyondan yapılan açıklamada, kapılarını açarak her türlü desteği veren Yakın Doğu Ailesi’ne teşekkür edilirken, seminerin gerçekleşmesinde emeği geçen Osman Emiroğlu başta olmak üzere Hüseyin Güneralp, Ebru Doğan Karakoç, Mustafa Erbulut, Ayten Topal, Berk Aydoğan, Nazım Burgul, YDÜ ailesi ve tüm katılımcılara da teşekkür edildi.

Cimnastik1 (13)Cimnastik2 (11)