Bağcılar’da yaşayan aile, arkadaş tavsiyesi üzerine Kumburgaz’daki bir pansiyonda konaklamaya başladı. Olayın 29 Temmuz günü saat 00.00 sıralarında meydana geldiği belirtildi.
Ailenin iddiasına göre, pansiyonda bulunan dört kişi “Gürültü yapıyorsunuz” diyerek tartışma başlattı. Tartışmanın büyümesi üzerine söz konusu kişilerin ailenin bulunduğu bahçeye geldiği, tehdit ve hakaretlerde bulunduğu öne sürüldü.
Camların taşlandığı iddiası
Aile, saldırgan grubun pansiyonun camlarını taş ve darbelerle kırdığını ileri sürdü. Olay sırasında çocuklarını içeri aldıklarını belirten aile fertleri, daha sonra polis merkezine giderek şikâyetçi oldu.
Özlem M., kız kardeşi ve iki oğluyla birlikte konakladıkları sırada tanımadıkları bir kişinin kendilerine daireyi boşaltmaları gerektiğini söylediğini öne sürdü. Bunun üzerine tartışma çıktığını ifade eden Özlem M., grubun tehditkâr davranışlarda bulunduğunu ve camlara zarar verdiğini iddia etti.
Özlem M. ayrıca dışarıda kalabalık bir grubun bulunduğunu, içeri girmeye çalışan kişiler olduğunu ileri sürdü.
Olayla ilgili şikâyet üzerine inceleme başlatıldığı belirtildi.
#Kumburgaz #Büyükçekmece #Pansiyon #Saldırıİddiası #İstanbul




