Süper Lig’in 25. haftasında futbolseverlerin merakla beklediği Beşiktaş-Galatasaray mücadelesinde düdük çalacak isim Ozan Ergün olacak. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan görevlendirmeye göre, karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Ozan Ergün yönetecek.
İstanbul’da oynanacak derbide Ozan Ergün’ün yardımcılıklarını Abil Usta ile Mustafa Savranlar yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Adnan Deniz Kayatepe olarak açıklandı.
Zirve yarışını yakından ilgilendiren Beşiktaş-Galatasaray derbisi Cumartesi günü saat 20.00’de İstanbul’daki Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak.
34 yaşındaki Ozan Ergün bu sezon Süper Lig’de 11, 1. Lig’de 6 ve Türkiye Kupası’nda 1 olmak üzere toplam 18 maç yönetti.
Ozan Ergün kariyerindeki tek derbiyi ise bu sezon yönetti. Söz konusu karşılaşmada Fenerbahçe, Trabzonspor’u 1-0 mağlup etmişti.




