Ulusal Birlik Partisi (UBP), yaklaşan yerel seçimler öncesinde Lefke ve Yeniboğaziçi belediye başkan adaylarını belirledi. Parti Meclisi’nin onayıyla Lefke’de Hasan Öksüz, Yeniboğaziçi’nde ise Tanyel Öztemiz UBP’nin belediye başkan adayı oldu.

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel başkanlığında gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantısında genel ve yerel seçimlere yönelik hazırlıklar ele alındı. Merkez Yönetim Kurulu’nun tavsiye kararlarının Parti Meclisi tarafından onaylanmasının ardından iki aday kamuoyuna duyuruldu.

Buna göre, inşaat mühendisi Hasan Öksüz Lefke Belediye Başkanlığı, iş insanı Tanyel Öztemiz ise Yeniboğaziçi Belediye Başkanlığı için yarışacak.

Üstel, son açıklamalarla birlikte KKTC’deki 18 belediyenin 16’sında UBP adaylarının belirlendiğini, kalan iki belediye için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Partisinin hem genel hem de yerel seçimlere hazırlandığını belirten Üstel, seçim çalışmalarının önümüzdeki dönemde sahada yoğunlaşacağını söyledi. UBP’nin mevcut belediyelerini korumanın yanı sıra yeni belediyeler kazanmayı hedeflediğini dile getiren Üstel, “Hedefimiz 18 belediye, 18 güçlü adaydır” mesajını verdi.

Güzelyurt'ta Skandal Görüntülere Ağır Fatura: Kaputta Yolculuğa 95 Bin TL'yi Aşan Ceza!
Güzelyurt'ta Skandal Görüntülere Ağır Fatura: Kaputta Yolculuğa 95 Bin TL'yi Aşan Ceza!
İçeriği Görüntüle

Üstel ayrıca yeni dönemde altyapı, trafik, çevre, park ve spor alanları, dijital belediyecilik ve sosyal yaşam alanlarına yönelik projelerin belediyecilik politikalarının öncelikleri arasında olacağını kaydetti.

UBP’nin kalan iki belediye başkan adayını da önümüzdeki süreçte açıklaması bekleniyor.