Sevgililer Günü’nde senfoni rüzgarı esti
Sevgililer Günü’nde senfoni rüzgarı esti
İçeriği Görüntüle

Açıklamaya göre, Lefke, Sipahi ve Yeşilırmak’ta metrekareye 16 kilogram yağış düştü. Yenierenköy ile Selvilitepe’de 15 kilogram, Esentepe’de 14 kilogram yağış ölçüldü.

Alsancak, Çamlıbel, Alevkayası ve Zaferburnu’nda 13 kilogram; Kozanköy, Lapta, Mehmetçik ve Ziyamet’te 12 kilogram yağış kayda geçti.

Beyarmudu, Kalkanlı ve Dipkarpaz’da 11 kilogram; Mağusa, Girne, Mallıdağ, Lefkoşa, Akdoğan, Beylerbeyi ve Gönendere’de 10 kilogram yağış tespit edildi.

Salamis, Ercan, Kantara, Taşkent, Değirmenlik, Zümrütköy, Kaleburnu, Taşpınar, Çayırova, Sandallar ve Pile’de 9 kilogram; Geçitkale, İskele, Doğancı, Dörtyol, Karaoğlanoğlu, Serdarlı, Akdeniz ve DÜÇ’te 8 kilogram yağış ölçüldü.

Türkeli, Balıkesir, Bostancı, Çayönü, Vadili ve Gönyeli’de 7 kilogram; Boğaz, Güzelyurt, Gaziveren ve YDÜ’de ise 6 kilogram yağış kaydedildi.

Diğer bölgelerde ise metrekareye 2 ile 5 kilogram arasında yağış düştüğü bildirildi.