Sakarya Muhtarı Mustafa Sarp Şikâyetler Üzerine Gözaltına Alındı

Gazimağusa’da Sakarya Muhtarı Mustafa Sarp, vatandaşlardan ikametgâh belgesi, ölüm işlemleri ve çeşitli resmî işlemler karşılığında yüksek miktarlarda para aldığı yönündeki şikâyetler üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen ilk bilgilere göre, polis ekiplerinin muhtarlıkta inceleme yaptığı ve bazı evraklara el koyduğu öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bazı vatandaşların söz konusu ücretlendirmelerle ilgili daha önce Gazimağusa Kaymakamlığı’na da şikâyette bulunduğu iddia edilirken, bu başvurular üzerine herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığına ilişkin henüz net bir açıklama bulunmuyor.

Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında yetkili makamlardan yapılacak açıklamalarla olayın ayrıntılarının netleşmesi bekleniyor.

YDP Lideri Arıklı’dan “Algı Operasyonu” Tepkisi
YDP Lideri Arıklı’dan “Algı Operasyonu” Tepkisi
İçeriği Görüntüle

#MustafaSarp #Gazimağusa #Sakarya #Muhtar #Polis #Soruşturma #KKTC