Misafir olarak kaldığı evde kadına c*nsel saldırı
Misafir olarak kaldığı evde kadına c*nsel saldırı
İçeriği Görüntüle

Polis, Lefkoşa’da saat 17.30 sıralarında bir araç park yeri içerisinde daha önce trafikte yaşanan tartışma nedeniyle taraflar arasında yeniden çıkan kavga sırasında zanlının H.D. ile birbirlerine vurduklarını ve yüksek sesle bağırarak çevreye rahatsızlık verdiklerini söyledi. Olay sırasında zanlının 15 santimlik çakı ile H.D.’yi vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladığını belirten polis, mağdurun vücudunda bir ile iki santim arasında değişen kesiler oluştuğunu ifade etti.

Polis, yaralı H.D.’nin kaldırıldığı Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisinin ardından taburcu edildiğini kaydetti. Zanlının olay yerinde bulunan çakı ile birlikte tutuklandığını belirten polis, soruşturmanın tamamlandığını, ifadelerin alındığını ve kamera kayıtlarının temin edildiğini söyledi. Zanlının öğrenci olduğunu ve aleyhindeki davaları kabul etmediğini aktaran polis, teminat talebinde bulundu.

Mahkemede sunulan şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, haftada bir gün polise ıspat-ı vücut yapmasına, 40 bin TL nakit teminat yatırmasına ve bir kefilin 700 bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi.