Protokole, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ile Akdeniz Karpaz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmet Esenyel imza attı.

Protokol kapsamında, Lefkoşa Türk Belediyesi çalışanları ile çalışanların birinci derece aile fertleri, Akdeniz Karpaz Üniversitesi’nin Konaklama İşletmeciliği, Mutfak Sanatları ve İşletme lisans programlarında özel burs imkanlarından yararlanabilecek.

TMK’ya yeni üye aranıyor: Son başvuru tarihi 18 Mart
TMK’ya yeni üye aranıyor: Son başvuru tarihi 18 Mart
İçeriği Görüntüle

Anlaşma, burs ve kayıt koşullarının yanı sıra iki kurum arasında sosyal sorumluluk, akademik çalışmalar ve proje temelli iş birliklerinin geliştirilmesini de amaçlıyor.

Protokolde, belediye çalışanlarının anne, baba, eş ve çocukları birinci derece aile fertleri olarak tanımlanırken, burs uygulamalarının Akdeniz Karpaz Üniversitesi mevzuatı ile KKTC Eğitim Mevzuatı doğrultusunda yürütüleceği belirtildi.