Lefkoşa, Gazimağusa ve Çatalköy’de 3 Ayrı Trafik Kazası

Polis, 30 Eylül ile 1 Ekim tarihleri arasında Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu, Gazimağusa ve Çatalköy’de üç ayrı trafik kazası meydana geldiğini açıkladı.

Cevdet Yılmaz’ın KKTC Temasları Başladı
Cevdet Yılmaz’ın KKTC Temasları Başladı
İçeriği Görüntüle

Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu’nda S.B. (E-32) yönetimindeki araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak ağaca çarptı. Kazada sürücü ile yolcu Ö.B. (K-32) yaralandı. Sürücü tedavisinin ardından taburcu edilirken, Ö.B.’nin cerrahi yoğun bakım servisinde müşahede altında tutulduğu belirtildi.

Gazimağusa Uygur Sokak’ta ise M.O. (E-34) yönetimindeki araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir evin bahçe tellerine çarptı. Kazada yaralanan olmazken, sürücünün 91 miligram alkollü içki tesiri altında olduğu tespit edildi. Sürücü hakkında yasal işlem başlatıldı.

Çatalköy’de Hz. Ömer Caddesi üzerinde M.G. (E-43) yönetimindeki araç kontrolden çıkarak refüj ve trafik levhalarına çarptıktan sonra takla attı. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırılarak cerrahi serviste müşahede altına alındı.

Her üç kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

#TrafikKazası #Lefkoşa #Gazimağusa #Çatalköy #KKTC