Polis tarafından yürütülen soruşturmada, M.V.V. (E-23)’nin döviz bürosuna müşteri olarak giderek, tasarrufunda bulundurduğu sahte olduğuna inanılan 37 adet 50’lik banknottan oluşan toplam 1.850 ABD dolarını tedavüle sürdüğü ve karşılığında sahtekarlıkla 81.960 TL nakit para temin ettiği tespit edildi.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine başlatılan ileri soruşturmada, mesele ile bağlantısı olduğu belirlenen A.G. (E-19), H.Ö. (E-21) ve H.O. (E-28) da tutuklandı.

Şüphelilerin tasarrufunda yapılan aramalarda sahte olduğuna inanılan 171 adet 50’lik ve 13 adet 100’lük banknottan oluşan toplam 9.850 ABD doları daha bulunarak, daha önce tespit edilen 1.850 ABD doları ile birlikte toplam 11.700 ABD doları ve 81.960 TL nakit para emare olarak alındı.

Grevde kapalı devletin ortasında yapılan ihale tartışma yarattı
Grevde kapalı devletin ortasında yapılan ihale tartışma yarattı
İçeriği Görüntüle

Soruşturma devam ediyor.