Yalancı tanıklık davasında 6 ay hapis cezası
Yalancı tanıklık davasında 6 ay hapis cezası
İçeriği Görüntüle

Sapsızoğlu yaptığı açıklamada, Gazimağusa’da faaliyet gösteren 4 kulüp ve yaklaşık 700 sporcunun en temel ihtiyacı olan salon eksikliğinin, Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay’ın desteğiyle ortadan kalkacağını belirtti.

Açıklamada, KKTC Milli Olimpiyat Komitesi tarafından planlanan olimpik park temalı spor merkezi içerisinde cimnastik salonunun da yer alacağı ifade edildi. Bu adımın sadece bugünü değil, geleceği de inşa etme açısından önemli olduğu vurgulandı.

Sapsızoğlu, hedeflerinin 10 bin çocuğa ulaşmak olduğunu belirterek, atılan bu adımın bu hedefe giden yolda büyük bir gelişme olduğunu kaydetti.

Açıklamada ayrıca projeye katkı koyan Gazimağusa Belediyesi, Milli Olimpiyat Komitesi yönetimi ve emeği geçen herkese teşekkür edildi.