Futbol Tenisi Milli Takımı Dünya Kupası İçin Gazimağusa’da Kampa Girdi

19-24 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek FIFTA Dünya Kupası öncesinde hazırlıklarını sürdüren Futbol Tenisi Milli Takımı, Gazimağusa’da üç günlük kampa başladı. 14 sporcunun yer aldığı milli takım, eylül ve ekim aylarında yapılacak yeni kamplarla turnuvaya hazırlanacak.

Uluslararası Futbol Tenisi Federasyonu (FIFTA) tarafından 19-24 Ekim 2026 tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Kupası öncesinde KKTC Futbol Tenisi Milli Takımı çalışmalarına hız verdi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Hişam Tarazi yönetimindeki ekip, hazırlık programı kapsamında 21 Ağustos Cuma günü Gazimağusa’daki Center Point Inn Hotel’de üç günlük kampa girdi.

14 sporcu kampta yer alıyor

Toplam 14 sporcunun katıldığı kampın ilk gününde milli takım öğleden sonra tek antrenman gerçekleştirdi.

22 Ağustos Cumartesi günü sabah bölümünde sahilde kum üzerinde kondisyon ve dayanıklılık çalışması yapan sporcular, öğleden sonra ise salonda topla antrenman gerçekleştirdi.

Pazar günü çift antrenman

Milli takım, 23 Ağustos Pazar günü sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki antrenman daha yaparak Gazimağusa kampını tamamlayacak.

AÖA Giriş Sınavı Sonuçları Açıklandı: 70 Kontenjan İçin 426 Aday Yarıştı
AÖA Giriş Sınavı Sonuçları Açıklandı: 70 Kontenjan İçin 426 Aday Yarıştı
İçeriği Görüntüle

Dünya Kupası hazırlıklarının bu kampla sınırlı kalmayacağı, eylül ve ekim aylarında düzenlenecek yeni kamplarla çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Teknik heyet ve sporcuların hedefi, turnuvaya fiziksel ve teknik açıdan en iyi şekilde hazırlanarak Dünya Kupası’nda başarılı sonuçlara imza atmak.

#FutbolTenisi #MilliTakım #DünyaKupası #Gazimağusa #KKTC