Açıklamada, metrekareye 35 kilogram yağış düşerek Beylerbeyi’nin listenin başında yer aldığı belirtildi.

Yetkililer tarafından paylaşılan verilere göre, yağış miktarları bölgelere göre farklılık gösterdi. Taşkent’te 28 kilogram, Boğaz’da 23 kilogram ve Alevkayası’nda 19 kilogram yağış ölçüldü. Esentepe’de 17 kilogram yağış kaydedilirken, Değirmenlik ve Tatlısu’da 16 kilogram, Alsancak ve Mallıdağ’da ise 15 kilogram yağış düştü.

Selvilitepe, Karaoğlanoğlu ve Yeşilırmak’ta 13 kilogram yağış ölçülürken, Gönendere, Doğancı ve Lapta’da 12 kilogram yağış kaydedildi. Zafer Burnu, Geçitkale ve Ziyamet’te 11 kilogram yağış düşerken, Çamlıbel, Lefke, Gaziveren, Güzelyurt, Taşpınar, Kantara, Zümrütköy, Bostancı ve İskele’de 9 kilogram yağış ölçüldü.

Çayırova ve Akdeniz’de 8 kilogram, Gönyeli’de 7 kilogram yağış kaydedilirken, Serdarlı, Kozanköy, Girne ve Mehmetçik’te 6 kilogram yağış düştü. Yenierenköy, Dörtyol, Sipahi ve Gazimağusa’da ise 5 kilogram yağış ölçüldü.

Meteoroloji yetkilileri, yağışların bölgesel olarak etkisini sürdürdüğünü belirterek, vatandaşların olası olumsuzluklara karşı dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Marketten kozmetik ürünleri çaldı kameralara yakalandı
Marketten kozmetik ürünleri çaldı kameralara yakalandı
İçeriği Görüntüle