Karaman’da Boş Araziye Tonlarca Soğan Döküldü: Vatandaşlar Tepkili
Karaman’ın Taş Ocakları mevkiinde bulunan boş bir arazide, çuvallar dolusu tonlarca kuru soğan dökülmüş halde bulundu. Soğanların bir kısmının çürümüş olduğu gözlemlenirken, sağlam olanları fark eden bazı vatandaşlar otomobil ve kamyonetleriyle bölgeye gelerek çuvallara doldurup evlerine götürdü.
Olayı gören vatandaşlar, “Nar gibi soğan. Çoğu sağlam. Yazık yani kim döktü onu da bilemeyiz. Madem böyle dökeceksiniz garibanlara dağıtın” diyerek tepkilerini dile getirdi.

İzmir’de Polis Merkezine  Silahlı Saldırı! 2 Polis Şehit oldu
İzmir’de Polis Merkezine Silahlı Saldırı! 2 Polis Şehit oldu
İçeriği Görüntüle

A W537757 05
Benzer bir olayın geçtiğimiz günlerde Organize Sanayi Bölgesi’nde de yaşandığı ve yine tonlarca kuru soğanın boş araziye atıldığı bildirildi. Her iki olayda da soğanların kim ya da kimler tarafından döküldüğü henüz belirlenemedi.
Yetkililerden henüz resmi bir açıklama gelmezken, sosyal medyada paylaşılan görüntüler kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.