Cumhurbaşkanlığı Yarı Maratonu Ankara’da Tamamlandı
Cumhurbaşkanlığı Yarı Maratonu, Ankara’da 21 kilometre, 10 kilometre ve 4,4 kilometre kategorilerinde düzenlenen yarışlarla tamamlandı.
Cumhurbaşkanlığı Bulvarı’ndaki 15 Temmuz Demokrasi Müzesi önünden başlayan organizasyonda sporcular aynı noktada finiş gördü. Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen yarışta 21 kilometre kadınlar kategorisinde Hamide Doğangün, erkeklerde ise Ali Kaya birinci oldu.
10 kilometrede kadınlarda Pelinsu Şahin, erkeklerde Enbiya Yazıcı ilk sırayı aldı. 4,4 kilometrelik parkurda ise kadınlarda Deniz Koyuncu, erkeklerde Uğur Kemal Derin birinciliği elde etti.
Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Ankara Valisi Yakup Canbolat ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Ahmet Karadağ da 4,4 kilometrelik kategoride koştu.
Anadolu Ajansı Spor Kulübünden 21 sporcu da farklı kategorilerde organizasyona katıldı. Yarış boyunca katılımcıların arkadaşları ve aileleriyle birlikte parkura çıkması renkli görüntülere sahne oldu.
Cumhurbaşkanlığı Yarı Maratonu, dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

#CumhurbaşkanlığıYarıMaratonu #Ankara #Atletizm #Koşu #Spor #YarıMaraton





