İSTANBUL’DA CUMHURİYET BAYRAMI PROVASI: BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI
İstanbul’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103’üncü yıl dönümü kutlamaları öncesinde gerçekleştirilecek tören provası nedeniyle bazı cadde ve yollar araç trafiğine kapatıldı.
Trafik tedbirleri saat 05.45 itibarıyla uygulanmaya başlanırken, polis ekipleri prova güzergâhlarında güvenlik önlemlerini artırdı. Sürücüler alternatif yollara yönlendirildi.
Adnan Menderes Bulvarı’nın (Vatan Caddesi) her iki yönü trafiğe kapatılırken, D-100’ün kuzey ve güney istikametlerinden bulvara girişlere de izin verilmiyor.
Edirnekapı, 10. Yıl, Oğuzhan, Sofular, Halıcılar, Akdeniz, Akşemsettin ve Ordu caddeleri ile Atatürk Bulvarı, Keçeci Meydan Sokak ve Hal Yolu üzerinden Vatan Caddesi’ne bağlantılar da geçici olarak kapatıldı.
Adnan Menderes Bulvarı’na açılan diğer cadde ve sokakların yanı sıra Tatlıpınar, Kaleboyu ve Sulukule caddelerinden bulvara geçiş yapılamıyor.
Sürücülerin ulaşım için Turgut Özal Millet Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı, D-100 kara yolu ve O-3 Hal Yolu’nu kullanabilecekleri belirtildi.
Trafik kısıtlamalarının tören provası tamamlanana kadar devam etmesi bekleniyor.

#İstanbul #29Ekim #CumhuriyetBayramı #Trafik #VatanCaddesi #YolKapanışı





