Piyangolar Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, şanslı bilet Girne’de faaliyet gösteren bayi Olkan Çeken tarafından satışa sunuldu. Büyük ikramiyenin sahibini bulmasıyla birlikte gözler bir sonraki çekilişe çevrildi.
Yetkililer, bir sonraki Devlet Piyangosu çekilişinin 15 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı. Yeni çekilişte büyük ikramiye tutarının 3 milyon TL olacağı, bilet fiyatının ise 300 TL olarak belirlendiği duyuruldu. Çekiliş biletleri 20 Mayıs 2026 tarihinden itibaren satışa çıkacak.
Piyangolar Birimi ayrıca vatandaşlara önemli bir uyarıda bulunarak, biletlerin sonuçları resmi sistem üzerinden kontrol edilmeden imha edilmemesi gerektiğini hatırlattı. Çekiliş sonuçları ve güncel duyuruların resmi internet sitesi üzerinden takip edilebileceği belirtildi.